ProgrammaBoB.nl


             
ProgrammaBoB.NL     Test- & Analyse Equipment                      

                                  Micro-Ohmmeters


Klik hier voor:   Testen Schakelaars

Micro-Ohmmeter MOM2

Met een nieuwe gepatenteerde technology is de MOM2 klein en met slechts 1kg lichtgewicht. Ondanks deze kleine afmetingen en lichtgewicht kan de MOM2 kortstondig een stroom leveren van 220A en tot 100A gedurende 3 seconden. Met de MOM2 kan ook getest worden volgens de "DualGround" methode. Hiermee blijft het meetobject aan beide zijden geaard blijven, ook gedurende de test.


Micro-Ohmmeter MJÖLNER 200

De MJÖLNER 200 is een Micro-Ohmmeter, zeer eenvoudig in gebruik en mede ontwikkeld voor "DualGround", waarbij beide zijden geaard mogen blijven. Ook het meten van parallel circuits is mogelijk. Een lichtgewicht Micro-Ohmmeter van slecht 8,8 kg voor meting van overgangsweerstanden van o.a. railsystemen en hoofdcontacten. De Mjölner200 is instelbaar van 5-200A DC.


Micro-Ohmmeter MJÖLNER 600

De MJÖLNER 600 is een Micro-Ohmmeter, zeer eenvoudig in gebruik en mede ontwikkeld voor "DualGround", waarbij beide zijden geaard mogen blijven. Ook het meten van parallel circuits is mogelijk. Een lichtgewicht Micro-Ohmmeter van slecht 13,8 kg voor meting van overgangsweerstanden van o.a. railsystemen en hoofdcontacten. De Mjölner600 is instelbaar van 5-600A DC.
Micro-Ohmmeter MOM690

Meting van de overgangsweerstand is een belangrijk onderdeel van onderhoud aan schakelaars, scheiders, railsystemen, koppelingen, etc. Hoge overgangsweerstanden kunnen oververhitting veroorzaken. De MOM690 meet de overgangsweerstand automatisch of handmatig met een in te stellen stroom van 0-600A DC. De MOM690 heeft bovendien een AC-aansluiting, bijvoorbeeld voor het demagnetiseren van in het testcircuit opgenomen stroomtransformatoren.

Micro-Ohmmeter MOM600A

Meting van de overgangsweerstand is een belangrijk onderdeel van onderhoud aan schakelaars, scheiders, railsystemen, koppelingen, etc. Hoge overgangsweerstanden kunnen oververhitting veroorzaken. De MOM600A meet de overgangsweerstand met een regelbare stroom van 0-600A DC.

Micro-Ohmmeter MOM200A

Meting van de overgangsweerstand is een belangrijk onderdeel van onderhoud aan schakelaars, scheiders, railsystemen, koppelingen, etc. Hoge overgangsweerstanden kunnen ongewenste oververhitting veroorzaken. De MOM200A meet de overgangsweerstand met een regelbare stroom van 0-200A DC.

2005-2025 © Programmabob B.V. - All Rights Reserved.