ProgrammaBoB.nl


             
ProgrammaBoB.NL     Test- & Analyse Equipment                      

                                  Primair Doorstromen


Klik hier:   Stroomkoffers / Testen BeveiligingsrelaisPrimair Doorstromen 0-2kA, INGVAR

De Primaire Doorstroom Testeenheid INGVAR, bestaat uit 2 units van ieder slechts 20kg, waardoor gemakkelijk te transporteren. Uniek is de I/30 functie voor het maken van voor-instelling met een kleinere stroom en gelijke impedantie. Hiermee wordt voorkomen dat het meet- en testobject niet onnodig warm wordt bij het instellen.Stroom Unit CSU600AT

De CSU600AT is regelbaar van 0-600A AC. Deze stroomkoffer is bijzonder geschikt voor het testen van automaten en het primair doorstromen van beveiligingsrelais. De CSU600AT is voorzien van een Ampere-meter en timer. De CSU600A kan worden gebruikt met een externe timer TM200 (zie onder).Primaire Stroom Injectie ODEN-AT

De ODEN-AT is een krachtig testsysteem voor het injecteren van primaire stromen tot 21kA. Deze unit bestaat uit een besturingseenheid voor de netspanning 230V, 400V of 480V, in combinatie met 1, 2 of 3 stroomunits. De stroomunits zijn vervolgens in 3 uitvoeringen leverbaar, type S, X en H. Voor het bepalen van het aantal en type stroomunits is de door u gewenste stroom/tijd nodig. In de brochure zijn de waarden in tabelvorm weergegeven. Het geheel wordt met een speciale steekwagen geleverd. De BALTO is een DC-uitvoering tot 6.000A DC.

Primaire Stroom Injectie ODEN-A

De ODEN-A is niet meer leverbaar.

Timer TM200

De Timer TM200 (0-999.999s) is compact en nauwkeuring, voorzien van een Start en Stop functie. Voor de aansturing wordt gebruik gemaakt van een spanning of potentiaal contact (maak of verbreek). Zo kan de timer bijvoorbeeld worden aangestuurd met een drukknop of de trip functie van een beveiligingsrelais.


DC-Stroom Injectie 0-6000A, BALTO

Op aanvraag.

Het systeem BALTO 6.000A is ontwikkeld voor het testen met een hoge gelijkstroom (0-6kA DC), bijvoorbeeld het functioneel testen van DC-vermogensschakelaars.

Een toepassing voor de BALTO is het testen van DC-schakelaars in treinstellen. Het complete circuit inclusief stroomomvormer, stroomgeleidende delen, aansluitpunten en het beveiligingscircuit worden met de BALTO getest.


2005-2025 Programmabob B.V. - All Rights Reserved.