ProgrammaBoB.nl


             
ProgrammaBoB.NL     Test- & Analyse Equipment                      

                                  Testen Schakelaars


       


Primair Doorstromen (0-600A, 0-2kA, 0-21kA)

Schakelaarsnelheidsmeter: TM1700

De TM1700 beschikt over een beperkt aantal toepassingen van de TM1800. Deze unit is niet modulair opgebouwd zoals de TM1800. Veel parameters zoals contacten, stroom, druk en opnemers voor beweging worden gelijktijdig gemeten. De TM1700 heeft een ingebouwde computer met helder touch screen.

Schakelaarsnelheidsmeter: TM1800

De TM1800 is de opvolger van de TM1600 en ontwikkeld op basis van ruim 20 jaar ervaring. De modulaire opbouw maakt de TM1800 geschikt voor alle bekende type schakelaars. Veel parameters zoals contacten, stroom, druk en opnemers voor beweging worden gelijktijdig gemeten. De TM1800 heeft een ingebouwde computer, met helder scherm en toetsenbord. USB-aansluiting (memory-stick)en ethernet-aansluiting voor het exporteren van gegevens naar CABA-software.

Programma® DualGround

Bij "DualGround" is het test-object, bijvoorbeeld een schakelaar, aan beide zijden geaard, ook tijdens de test. Het testen wordt hiermee veiliger en sneller uitgevoerd. "DualGround" wordt gebruikt in combinatie met TM1800 (DCM-technologie), SDRM202, Micro-Ohmmeter Mjölner 200/600, MOM2.


Dynamische Weerstands Meting SDRM

SDRM is een betrouwbare methode voor het controleren van de conditie van bijvoorbeeld de afbrandcontacten. De SDRM meet de weerstand van de contacten tijdens de beweging bij het in- of uitschakelen van de schakelaar. De SDRM module is een optie voor de TM1800 en TM1600 schakelaarsnelheid testapparatuur.


Toebehoren Schakelaarsnelheidsmeting
Toolkit, inclusief roterende en lineare omvormers & trillingsmeting.


Ferriet Kit voor GIS-installaties
Ferriet dient in GIS te worden gebruikt voor "DualGround", ofwel testen met beide zijden geaard.


Vacuumschakelaar Tester: VIDAR

Na een routine test is het belangrijk om na te gaan of de vacuum schakelaar nog intact is. VIDAR controleert de vacuum buis eenvoudig en snel middels een hoogspanning, instelbaar in een aantal spanningsnivo's. De te selecteren gelijkspanning ligt op ongeveer
1,5-2 keer de nominaal AC-spanning van de schakelaar.

Schakelaar Voedingsbron: B10E

B10E is een regelbare AC/DC-spanningsbron voor het in- en uitschakelen van een schakelaar. B10E is de ideale voedingsbron wanneer de hulpspanning voor de schakelaar niet beschikbaar is, of tijdens een test van de schakelaar in de werkplaats. Met de regelbare voeding kan bovendien de minimale aanspreekwaarden worden getest. De B10E levert ook een krachtige hulpspanning voor een veerspanmotor.


Schakelaarsnelheidsmeter: EGIL/SDRM

De nieuwe EGIL is een schakelaarsnelheids-testunit voor het testen van 3 hoofdcontacten en het opnemen van de afgelegde weg (beweging en snelheid). Optie: een aansluiting voor SDRM, ofwel Statische en Dynamische Weerstandsmeting voor het meten van o.a. afbrandcontacten in schakelaars. De EGIL is voorzien van een interface (USB) voor communicatie met een PC (CABA-software).Niet meer Leverbaar:

Schakelaarsnelheidmeting TM1600

TM1600 is vervangen door de TM1700 en TM1800
Dynamische Weerstandsmeting DRM1800

DRM1800 is vervangen door de SDRM
2005-2025 © Programmabob B.V. - All Rights Reserved.